Zašto Twitter

Niste sigurni oko Twittera? 6 jasnih razloga zašto ga ne smijete izbjegavati..

  1. Vodeći regionalni brendovi poput Tportala, HBO-a, Iskona, Dnevnika Nove TV i drugih već koriste Twitter u marketingu te poslovanju. Mlade tvrtke poput Kolektive iskoristile su Twitter za brz rast svoje prodaje. Pomažući svima njima naučili smo kako se Twitter može iskoristiti i u malim, ali i velikim tvrtkama – zašto i vi ne biste probali?
  2. Na Twitteru ćete naći prave opinion makere, a ne lažne profile. Od vodećih hrvatskih novinara i blogera, do saborskih zastupnika i direktora zanimljivih tvrtki. Twitter im dopušta da prate druge korisnike i brendove, olakšavajući vam komunikaciju s njima. Na Twitteru im se možete izravno obratiti, a oni će vam odgovoriti bez straha – u 140 znakova.
  1. Twitter je najpopularnija mobilna društvena mreža. Od svojih početaka inzistirajući na korištenju SMS-a te mobilnog interneta, Twitter se razvio u sveprisutno društvenu mrežu. Tviteraši je koriste 24 sata na dan, tvitajući si međusobno dobro jutro u #prvasmjena te kasnije komentirajući što se tijekom dana dogodilo u #trecasmjena, čak i iza ponoći.
  2. Otvorenost je Twitterova prednost. Facebook vam ne dopušta praćenje sve komunikacije te spominjanja vašeg brenda. Na Twitteru većina korisnika javno “tvita” o vašem brendu i svako spominjanje možete pratiti kako biste im ponudili podršku ili pak pratili što vaši kupci zaista misle.
  1. Nijedan veliki događaj ne prolazi bez Twittera. Od izbora i utakmica do najvećih konferencija u regiji, nijedan značajan događaj nije prošao bez komentara na Twitteru. Ukoliko želite doznati što u stvarnom vremenu ljudi misle o vašem događanju ili brendu, samo posjetite Twitter.
  2. Brzo, brže, Twitter. Twitter je najbrža društvena mreža na svijetu, idealna za pružanje i traženje podrške te prodaje. Korisnici cijene brendove na Twitteru, omogućavajući im brzu reakciju i komunikaciju koja donosi informacije bitne i za druge apsekte marketinga i poslovanja.