O nama

Tweetokracija je krenula kao projekt dvojice geekova s marketinškim iskustvom i praksom u korištenju Twittera. Kako bi pomogli tviterašima, ali i tvrtkama koje im se žele obratiti, kroz Tweetokraciju su odlučili sa svojim kolegama podijeliti znanje i tehnike za bolje tvitanje.

Iako svatko s vremenom nauči koristiti Twitter, ovim projekom pokušavamo uštediti vrijeme tvrtkama, a muke korisnicima Twittera. Na web stranici ćete naći kratke i jasne savjete i ideje o tome kako koristiti Twitter, a na Tweetokracijinoj konferenciji i radionici možete naučiti sve što vas zanima.

S vama uvijek na timelineu!
@ivanbrezakbrkan i @blogowski

Twitter kroz vrijeme

  1. 15. srpnja 2006. – Pokrenut Twitter
  2. 1. srpnja 2009.Sanaderova ostavka kao prvi hrvatsku tviteraški breaking news
  3. 5. studenog 2009. – Održana prva Tweetokracija na kojoj su sudjelovali marketinški profesionalci iz T-Mobilea, Allianza, Vipneta, T-Coma i drugih tvrtki…
  4. 4. prosinca 2009. – S obzirom na veliki interes, organizirana i druga Tweetokracija na kojoj su sudjelovali Hypo Alpe Adria banka, Konzum i Grawe osiguranje…
  5. 10. siječnja 2010.Hrvatski izbori zaokupili Twitterov timeline
  6. 27. siječnja 2010. – Počinje se tvitati i iz Hrvatskog sabora
  7. 20. svibnja 2010. – Održana prva Faceokracija, Tweetokracijina sestrinska konfererencija o Facebooku!
  8. 20. rujna 2010. – Provedeno prvo istraživanje među regionalnim korisnicima Twittera
  9. 18. i 19. studenog 2010. Održava se treća Tweetokracija u poboljšanom izdanju! Nemojte je propustiti i svakako se prijavite!