Zašto sudjelovati na Tweetokraciji

Želite učinkovito i jasno svoj brend i tvrtku predstaviti na Twitteru, ali niste sigurni trebate li doći na Tweetokraciju? U samo dva dana naučit ćete…

  1. Kako pokrenuti i pripremiti Twitter profil brenda za maksimalni uspjeh. Većina nas na žalost nije znala kako se isprva postaviti prilikom komercijalne upotrebe Twittera, ali zato Vi možete učiti na našim greškama. Prava grafička priprema i predstavljanje na Twitteru može činiti razliku između dugoročnog uspjeha i neuspjeha. Zašto riskirati?

  2. Svladajte umjetnost tvitanja za razvoj brenda. Za razliku od Facebooka i drugih društvenih mreža, Twitter je vrlo specifičan. Znate li što je #prvasmjena i što znači RT. Hoće li vas #ff razveseliti ili zabrinuti? Ukoliko niste sigurni, na Tweetokraciji ćemo Vas upoznati s time kako tvitati…

  1. Upoznajte vodeće regionalne tviteraše. Naši predavači su među najpopularnijim tviterašima u Hrvatskoj i regiji. Oni Vam kasnije mogu pomoći u daljnjem razvoju brenda na Twitterovom timelineu. Zašto ih ne biste upoznali sve na jednom mjestu?

  2. Smanjite si troškove i uštedite vrijeme. Mnoge strategije i saznanja o Twitteru naučit ćete samo kroz dugotrajno, višemjesečno korištenje Twittera. Znate li da postoji aplikacija koja će Vam na mobilni telefon javljati svako spominjanje Vašeg brenda na Twitteru? Umjesto da Vi ili Vaši kolege gubite vrijeme u samostalnom učenju, u dva dana svladajte najbitnije elemente učinkovitijeg tvitanja, štedeći si vrijeme i novac.

  1. Znajte rezultate svoje prisuunosti na Twitteru. Analiziranje rezultata kampanja često je vrlo zahtjevno, ali na Tweetokraciji ćete naučiti kako jednostavnim alatima vrlo brzo vidjeti kako stojite na Twitteru. Brzom reakcijom možete u kraćem vremenu postići bolje rezultate.

  2. Naučite prodavati, izvještavati i davati podršku putem Twittera. Ivan je ekipi nove mobilne mreže Bon bon pomogao u samom početku te naučio kako učinkovito voditi podršku, a Kolektivi pomogao da svoje ponude svakodnevno prodaje putem Twittera. Internetskom prodajom uz Twitter Peđin se WTFJeans razgrabio. Zašto ne biste i Vi znali metode koje su ovim brendovima omogućile izuzetne rezultate na najbržoj društvenoj mreži?

Želite tvitati poput Tportala ili Iskona? Uštedite i do 15 posto do 12. studenog…Prijavite se