Hvala Vam na uspješnoj trećoj Tweetokraciji

Na trećoj Tweetokraciji bilo je zaista zanimljivo, čemu mogu svjedočiti kolege iz T-HT-a, MORH-a, Vipneta i Emmezete. Hvala svima koji su omogućili naše uspješno tvitanje i predavanje o tvitanju, a ako ćete nas trebati za savjet ili trening, slobodno nas kontaktirajte. U nastavku ćete naći nekoliko slika s jednog od dana treće Tweetokracije. (Snimio Hrvoje Mihajlic):

“Radionice su odlično i zamišljene i izvedene. Preporučio bih Tweetokraciju svakome tko je zainteresiran za izlazak u svijet Twittera.”
Nikola Matasović, voditelj podrške za Bonbon, T-HT

“Predavači su bili izvrsni: svi sa praktičnim, a ne teoretskim znanjima, vrlo neposredni u komunikaciji.”
Vanda Christ, voditeljica marketinga, Emmezeta

Svladajte Twitter na trećoj Tweetokraciji

Popularnost društvenih mreža u Hrvatskoj i regiji, kao i u svijetu, je neosporna. Dok Facebook privlači mlade, jedna nova društvena mreža stalno raste i 1300 posto! Radi se o Twitteru, društvenoj mreži koja osvaja i naše krajeve, pa je vrijeme da je svladate i Vi kao novinar, marketinški ili PR profesionalac, menadžer ili internetski poduzetnik.
Tweetokracija je stručna vođena konferencija i radionica koja je zbog maksimalnog učinka i koristi za Vas ograničena na određen broj korisnika. Na njoj su već sudjelovali Vaši kolege iz T-Mobilea, T-Coma, Vipneta, Allianza i drugih uglednih tvrtki

Twitter za Vas i Vaš brend

Nećete svladati samo tehnička znanja korištenja raznih aplikacija, već i kako najbolje koristiti Twitter za svoje poslovne ciljeve. Prodaja putem Twittera i društvenih mreža svakako je moguća ukoliko joj pristupite na pravi način. Brza podrška i promocija višestruko je učinkovitija uz pravu poruku na Twitteru u pravi trenutak.

Svladat ćete…

 • Otvoriti Twitter profil sebi ili svojoj tvrtki i potpunosti ih prilagoditi svom osobnom ili poslovnom brendu;
 • Koristiti sve očite, ali i ne toliko očite mogućnosti samoga Twittera (od “retweetova” do naprednog pretraživanja);
 • Strateški koristiti slikovne i video sadržaje;
 • Učinkovitije pratiti Twitter pomoću naprednih pretraživanja, grupa itd.;
 • Sve ključne Twitter aplikacije koje koriste Ford, Coca Cola i Starbucks;
 • Kako tvrtke poput Della ili Kolektive uspijevaju prodavati preko Twittera;
 • Kako je Microsoft WinDays povećao posjećenost portala putem Twittera;
 • Pisati učinkovite i zanimljive “tweetove” koje će drugi korisnici prenositi;
 • Kojim se tonom obraćati svojim Twitter pratiteljima;
 • Što vas čeka u novom dobu tzv. “real time” weba itd.

Bili su na Tweetokraciji…

“Ako vam netko može otkriti tajne Twittera to su Ivan i Peđa! Oni su odličan duo koji će vam pokazati kako Twitter može biti jako dobar kanal korporativne komunikacije ako poštujete Twitter pravila…. Toplo preporučam!”
- Jasmina Branilović, Allianz Direct Hrvatska

“Ako već imate vlastiti Twitter profil, ali niste baš nešto aktivni, Tweetokracija će vas uputiti kako koristiti i što je još važnije kako ne koristiti Twitter. Na kraju dana otići ćete doma zadovoljni jer ste napravili nešto korisno i saznali nešto što možete početi primjenjivati odmah.”
- Đurđica Vučković, Iskon

“Ivan i Peđa geekovi su u najboljem mogućem smislu. Preporučam Tweetokraciju!”
- Halida Sarajlić, T-Mobile

Profesionalni tviteraši s iskustvom

U Tweetokraciju će vas uvesti Ivan Brezak Brkan, strateg za nove medije tvrtki poput Microsoft Hrvatska i Bon bona, urednik specijaliziranog internetskog magazina Netokracija; te Peđa Pušelja, internet poduzetnik iz Francuske i jedan od najpopularnijih blogera u našoj regiji te osnivač WTFJeansa. Obojica su među najpopularnijim korisnicima Twittera u regiji. Uz njih pojavit će se cijeli niz regionalnih stručnjaka, koji su radili za tvrtke poput Coca Cole te Nescafea…

Oni koriste Twitter u poslovanju, zašto ne biste i vi?

Tvrtke poput Della, New York Timesa i Microsofta u svijetu te Bon Bona, Tportala, Kolektive i Bneta u Hrvatskoj, već su prepoznale vrijednost najbrže društvene mreže. Na Twitteru ćete naći opinion makere, napredne i obrazovane korisnike koji žele isprobati nove usluge, proizvode i brendove.

Tweetokracija je namijenjena…

 • PR i marketinškim profesionalcima koji će najnoviju generaciju društvenih mreža koristiti u svom radu te radu u tvrtki, s klijentima, kriznom PR-u, a da ih se ne proziva za spamiranje;
 • Novinarima i blogerima koji će svoje teme nalaziti i istraživati na Twitteru, pratiti izvore, ali i konkurenciju te brza komunikacija sa ciljnim skupinama;
 • Poduzetnicima i menadžerima te njihovim zaposlenicima koji žele svoje tvrtke i brendove promovirati sa sigurnošću u rezultate i poboljšanje poslovanja, komunicirati s klijentima, promovirati nove proizvode te pratiti svoje klijente, ali i konkurenciju.

Za radionicu trebate…

Za Tweetokraciju će Vam biti potrebno osnovno znanje korištenja Interneta te društvenih mreža. Svakako ponesite svoje prijenosno računalo kako biste lakše mogli pratiti program seminara (Windows, Mac ili Linux). Sve potrebne aplikacije pokazat ćemo Vam prije početka radionice.

Želite tvitati poput Tportala ili Iskona? Uštedite i do 15 posto do 12. studenog…Prijavite se