Stručni predavači, profesionalni tviteraši

Naši predavači vrhunski su marketinški profesionalci i community menadžeri s velikim iskustvom u Twitteru i razvojem strategija prisutnosti na najbržoj društvenoj mreži na svijetu.

Predavači i Vaši domaćini

Ivan Brezak Brkan

Kao strateg za internet marketing i nove medije pomaže tvrtkama poput Microsoft Hrvatska i Hrvatskog Telekoma u razvoju novih medija i sudjelovanju u društvenim mrežama poput Twittera i Facebooka. Vodio je pokretanje brenda Bon bon na društvenim mrežama koji je u samo 24 sata na Twitteru pratilo preko 300 ljudi te razvio strategiju startupa Kolektive za prisustvo na novim medijima.

Stručni je suradnik za internet poslovanje vodećih hrvatskih IT časopisa Bug, Mreža i Plan B te urednik magazina o internetskom poslovanju Netokracija. Direktor je Acumen Connecta, tvrtke koja pomaže brendovima u marketingu putem društvenih mreža i novih medija.

Peđa Pušelja

Peđa Pušelja, poznat pod pseudonimom Blogowski, jedan je od najpopularnijih blogera u regiji. Specijalizirao se za upotrebu društvenih mreža i blogova u poslovanju, a na Twitteru je aktivan od 2007. te se smatra jednom od prvih promotora korištenja Twittera u regiji.

Krajem 2009. s partnericom pokreće svoj brend jeansa, WTFJeans, za koji je vodio marketinšku strategiju. Unutar 24 sata od pokretanja WTFJeans kao brend prepoznaju najveći blogovi svijeta poput Mashablea, Engadgeta i Gizmoda, ali i mediji poput De Standaard te FOX News USA. WTFJeans tijekom kampanje postaje i trending topic na Twitteru što još nijednom drugom brendu u regiji nije uspjelo

Gosti predavači

Nebojša Grbačić

Nebojša je mladi bloger, novinar i urednik koji se novinarstvom bavi posljednje četiri godine. Radio je u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista, bio zamjenik urednice na projektu Sutra.hr, dnevni urednik na portalu Jutarnji.hr, piše za magazin Plan B, a odnedavno je i glavni urednik web izdanja političkog magazina Globus. Bavi se internetskim medijima i novim tehnologijama u službi online distribucije sadržaja.

Luka Sučić

Aktivan tehnološki bloger i urednik vodećega regionalnog magazina posvećenog Apple proizvodima MacKorisnik. Osim promoviranja korištenja iPhonea i novih tehnologija u poslovnom okruženju, više se puta uhvatio u koštac s primjenom novih medija poput Twittera u poslovnoj praksi. Kao community menadžer tvrtke Jasno i glasno radi s tvrtkama poput Nescafea i Toshibe.

Nebojša Radović

Nebojša Radović najpoznatiji je po svom blogu na kojemu se bavi temama vezanima za suvremene internet trendove te društvene mreže. Eniax blog jedan je od načitanijih blogova ove tematike u regiji, a upravo putem njega Nebojša 2007. počinje raditi kao web menadžer društvene mreže Furka. Unutar samo nekoliko mjeseci dovodi Furku do pozicije jedne od najpopularnijih web stranica u Srbiji. Poslije rada u Furki, prelazi u Adria Media Srbije, da bi tokom 2010. pokrenuo vlastitu internetsku marketing agenciju koja se zastupa nekoliko većih tvrtki u Srbiji.

Nikola Krajačić

Nikola Krajačić radi kao community menadžer u Acumen Connectu, tvrtki koja pomaže brendovima u marketingu putem društvenih mreža i novih medija. Kao stalni suradnih stručnog magazina o internetskom marketingu i poslovanju Netokracija, prati trendove u kriznoj komunikaciji putem Twittera i drugih kanala. Unutar Acumen Connecta među ostalim vodi i strategiju marketinga putem Twittera za popularni group shopping projekt Kolektivu.

Sanja Rastovac

Sanja Rastovac je vodila community menadžment i izravno komunicirala s kupcima brenda WTFJeans, koji je svojim jedinstvenim proizvodom osvojio strana tržišta. Za HBO Adria radi uređivanje sadržaja, a i suradnica je za community menadžment te sadržaj u tvrtki Jasno i Glasno. Sanja je na međunarodnom projektu WTFJeans podržavala i komunicirala s korisnicima iz cijelog svijeta 24 sata na dan, neovisno o njihovoj vremenskoj zoni.

Želite tvitati poput Tportala ili Iskona? Uštedite i do 15 posto do 12. studenog…Prijavite se